0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Tilburg
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Tilburg?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Tilburg

de door ons aangedragen professional voor al uw aanbouw

Kunt u wel wat extra ruimte in uw woning gebruiken of gaat u uw bedrijf uitbreiden? Dan is het wellicht tijd voor een aanbouw. Hier komt meer bij kijken dan u denkt. Zo moet er, als u een nieuw gedeelte aan uw huis of bedrijfspand laat aanbouwen, nagedacht worden over de fundering, de vloeren, de wanden, de kozijnen en het dak. Schakel in de omgeving van Tilburg een ervaren aannemer in. de door ons aangedragen professional is uw aanspreekpunt van begin tot eind en zorgen ervoor dat het project omtrent uw aanbouw in goede lijnen verloopt. U kunt denken aan de volgende aan-, op- en uitbouw:

  • Dakkapel
  • Serre aanbouw
  • Houten aanbouw
  • Keuken aanbouw
  • Garage aanbouw
  • Dakopbouw

Hulp bij uw aanbouw in Tilburg

Als u uw woning of bedrijf wilt uitbouwen is het aan te raden om hier professionele hulp voor in te schakelen. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Onze aannemers zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de stand van zaken, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. In de regio Tilburg kunt u de door ons aangedragen professional inschakelen voor het plaatsen van uw aanbouw. Wilt u meer weten over de talloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Tilburg en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606