0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Tilburg
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Tilburg?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Tilburg

Uw specialist in renovatie

Ook voor uw renovatie zit u goed bij de door ons aangedragen professional in Tilburg. Wij voorzien u van vakkundig advies en leveren kwalitatief vakwerk. Onze aannemers luisteren naar uw wensen en plannen. Wij bieden u altijd een praktische oplossing. Of het nu gaat om het opknappen van uw oude badkamer of het renoveren van een oude vervallen trap. Onze aannemers zijn vakkundig en wij helpen u graag in de regio Tilburg.

Hulp bij renoveren in Tilburg

Het is aan te raden om bij projecten zoals een gevelrenovatie of de renovatie van uw keuken een deskundige aannemer in te schakelen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt uw woning mooier en frisser doen ogen aan de hand van een renovatie. Daarnaast herstellen wij een wat ouder pand geheel in zijn oude stijl. Dit vraagt om vakkundige kennis en ervaring, die de door ons aangedragen professional u in Tilburg en de omgeving van Tilburg kan bieden. Denk aan de volgende typen renovaties:

  • Gevelrenovatie
  • Balkon renovatie
  • Dakkapel renovatie
  • Schoorsteen renovatie
  • Keuken renovatie
  • Traprenovatie

Dus bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor renovatie en onderhoud? Of wilt u meer weten over onze diensten? U kunt altijd vrijblijvend naar meer informatie vragen. Dit kan middels de telefoon, maar ook via ons contactformulier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Tilburg en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606