085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Tilburg
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Tilburg?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Tilburg

Uw specialist in renovatie

Ook voor uw renovatie zit u goed bij de door ons aangedragen professional in Tilburg. Wij voorzien u van vakkundig advies en leveren kwalitatief vakwerk. Onze aannemers luisteren naar uw wensen en plannen. Wij bieden u altijd een praktische oplossing. Of het nu gaat om het opknappen van uw oude badkamer of het renoveren van een oude vervallen trap. Onze aannemers zijn vakkundig en wij helpen u graag in de regio Tilburg.

Hulp bij renoveren in Tilburg

Het is aan te raden om bij projecten zoals een gevelrenovatie of de renovatie van uw keuken een deskundige aannemer in te schakelen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U kunt uw woning mooier en frisser doen ogen aan de hand van een renovatie. Daarnaast herstellen wij een wat ouder pand geheel in zijn oude stijl. Dit vraagt om vakkundige kennis en ervaring, die de door ons aangedragen professional u in Tilburg en de omgeving van Tilburg kan bieden. Denk aan de volgende typen renovaties:

  • Gevelrenovatie
  • Balkon renovatie
  • Dakkapel renovatie
  • Schoorsteen renovatie
  • Keuken renovatie
  • Traprenovatie

Dus bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor renovatie en onderhoud? Of wilt u meer weten over onze diensten? U kunt altijd vrijblijvend naar meer informatie vragen. Dit kan middels de telefoon, maar ook via ons contactformulier.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606