073 - 204 58 39

Professionele aannemer in Tilburg?

Uitbouw in Tilburg

In het aannemersvak zult u de woorden ”uitbouw” en ”aanbouw” vaak tegengekomen, en op het eerste oogt lijkt er weinig verschil tussen te zijn. Dat is echter niet het geval. Een aanbouw is een nieuw, zelfstandig deel van het huis en daarmee een volstrekt nieuwe constructie. Een uitbouw, daarentegen, is een verlenging van het huis. U kunt dit vaak ook zien in de afwerking: een aanbouw onderscheidt zich vaak duidelijk van het huis, terwijl een uitbouw iets minder opvallend is. In overleg met uw aannemer kunt u uw eigen voorkeur natuurlijk aangeven. De uitbouw is ook niet noodzakelijk beter dan de aanbouw. Dit is een persoonlijke keuze. BMP Vastgoedonderhoud helpt u graag met het vormgeven daarvan.

Is mijn woning wel geschikt?

In principe komen de meeste woningen wel in aanmerking voor een uit- of aanbouw. Een aannemer zal altijd ter plekke bepalen welke mogelijkheden er zijn en hoe u veilig en efficiënt uw woning kunt laten verbouwen. Vooral bij oude huizen en onstabiele, goedkope constructies is het belangrijk dat u het opstellen van een bouwplan overlaat aan een expert. BMP Vastgoedonderhoud heeft in de omgeving Tilburg veel ervaring met het verbouwen van huizen, en onze vakmannen staan u graag te woord. Mocht u twijfelen over een verbouwing, neem gerust contact met ons op.

 
 

Ons werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout.

Waarom Garant?

 • Brede technische kennis
 • Wij denken in oplossingen
 • Persoonlijke, resultaatgerichte aanpak

Maak een afspraak!

Onze aannemers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 204 58 39.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

 • Renovatie woning
 • Aanbouw/uitbouw
 • Verbouwen
 • Renovatie woonkamer
 • Renovatie keuken
 • Werkgebied

  Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout.

  Hoofdvestiging