0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Tilburg
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Tilburg?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Tilburg

Uw boerderij verbouwen

Veel Nederlandse boerderijen worden tegenwoordig gerenoveerd. Boerderijen liggen vaak midden in de natuur, zijn ruim opgezet, en bieden daardoor eindeloos veel mogelijkheden voor moderne, innovatieve woningbouw. de door ons aangedragen professional houdt zich in de regio Tilburg onder andere bezig met het verbouwen van boerderijen en bungalows. Neem voor een ervaren aannemer contact met ons op!

In de praktijk

Een boerderij verbouwen is niets iets voor de onervaren huis-tuin-en-keuken-aannemer. Er komt echt vakmanschap bij kijken en een goed idee van hoe een boerderijgebouw in elkaar steekt. Aangezien veel boerderijen uit het begin van de 20ste of zelfs de 19e eeuw stammen is het bovendien belangrijk om voorzichtig met deze historische architectuur om te springen. de door ons aangedragen professional heeft hier ruim ervaring mee en kan uw boerderij omtoveren tot een prachtig woonpaleis zonder het gebouw nodeloos te beschadigen. Bent u geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op. We lopen de mogelijkheden graag met u langs!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Tilburg en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606