0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Tilburg
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Tilburg?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Tilburg

Wilt u verbouwen in Tilburg?

Heeft u een verbouwing van uw woning, badkamer of keuken gepland? Onze vakkundig opgeleide medewerkers zijn u graag van dienst in Tilburg en omgeving. Wij geven advies en voeren de verbouwing professioneel uit. Van ontwerp en aanvraag vergunning tot de oplevering, de door ons aangedragen professional kan het gehele project voor u verzorgen in de regio Tilburg. Wij nemen de zorg voor u uit handen en garanderen een snelle, goed gecoördineerde verbouwing.

Wij verzorgen uw verbouwing

Of het nu de badkamer, de keuken of uw hele woning is die u wilt verbouwen. de door ons aangedragen professional in Tilburg neemt alle tijd en aandacht voor het verbouwen. Bij ons staat de tevredenheid van de klant op nummer één. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van verbouwen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Indien gewenst kunnen wij een offerte voor u maken, uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij zijn uw betrouwbare partner in Tilburg bij al uw verbouwingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Badkamer
  • Keuken
  • Schuur
  • Kantoor
  • Slaapkamer
  • Zolder

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Tilburg en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606