Professionele aannemer in Tilburg?

Uw bouwbedrijf in Tilburg

Bent u in de regio Tilburg op zoek naar een gerenommeerd bouwbedrijf? De vakman is een bedrijf met zeer vakkundige medewerkers. Wij staan garant voor het leveren van kwaliteit. Bent u dus van plan om te (ver)bouwen, wilt u uw woning renoveren of laten uitbreiden? Neem dan een aannemer van ons bouwbedrijf in de arm. Deze bespreekt alle mogelijkheden omtrent uw wensen en budget met u. Aan de hand van dat gesprek wordt een vrijblijvende offerte voor u opgesteld, hierin worden alle kosten meegenomen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Gaat u akkoord met de offerte? Dan zijn wij tijdens uw verbouwing uw aanspreekpunt van begin tot eind.

Ook voor nieuwbouwprojecten

Wilt u compleet nieuwe woning die volledig aan uw eigen wensen en behoeften voldoet? Schakel ons aannemersbedrijf dan in voor uw nieuwbouwproject! Wij zijn een allround bedrijf waarin alle disciplines worden beoefend om uw gewenste woon- of werkomgeving te creëren. Als aannemer zijn wij er om het bouwproces soepel te laten verlopen en verzorgen we de nieuwbouw van A tot Z.

Contact met uw bouwbedrijf

Bij De vakman kunt u rekenen op een goede service en een gecoördineerde verbouwing. Ons aannemersbedrijf staat voor kwaliteit in Tilburg en de omgeving van Tilburg. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst met adviezen of stellen een scherpe, vrijblijvende, offerte voor u op!

Ons werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout.

Waarom Garant?

 • Brede technische kennis
 • Wij denken in oplossingen
 • Persoonlijke, resultaatgerichte aanpak

Maak een afspraak!

Onze aannemers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

 • Renovatie woning
 • Aanbouw/uitbouw
 • Verbouwen
 • Renovatie woonkamer
 • Renovatie keuken
 • Werkgebied

  Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout.

  Hoofdvestiging