085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Tilburg
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Tilburg?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Tilburg

Opbouw in Tilburg

Een ruime woning biedt veel voordelen. Het is niet alleen makkelijker om gasten te ontvangen, een grotere keuken, woonkamer of badkamer draagt ook bij aan uw eigen comfort. Er zijn tegenwoordig gelukkig veel manieren om uw huis te renoveren en vergroten. Voor mensen met een grote tuin, kan er een aanbouw of uitbouw worden geregeld. Dan wordt er op eigen grond een stuk bijgebouwd. In veel wijken is daar meestal echter geen ruimte voor. In dat geval kunt u een opbouw overwegen. Dat is een uitstekende optie, waarbij u zeer economisch met de beschikbare ruimte omspringt.

Opbouw plat dak en opbouw schuin dak

Natuurlijk biedt een plat dak meer mogelijkheden voor extra ruimte. U kunt bijvoorbeeld een hele nieuwe verdieping aan uw huis toevoegen. Ook een schuin dak is echter geen belemmering om extra ruimte te creëren. Het vergroten van een slaap- of badkamer is met een schuin dak erg handig en meestal maken aannemers gebruik van een tweezijdige nokverhoging. Hiermee wordt het dak aan beide kanten een stuk verhoogd. U kunt er overigens ook voor kiezen slechts één zijde te verhogen. Dit soort opties kunt u uitgebreid met de vakmannen van de door ons aangedragen professional bespreken.

Opbouw realiseren in Tilburg

Het verbouwen van een huis is een grote beslissing, die niet zomaar gemaakt wordt. U moet goed nadenken over uw eigen wensen en in hoeverre die aansluiten op de mogelijkheden. Advies van een professionele aannemer kan u bovendien uitkomst bieden. In Tilburg en omstreken zijn wij al jaren werkzaam als betrouwbare vakman. Twijfelt u over het verbouwen van uw huis? Neem dan snel contact met ons op! de door ons aangedragen professional staat u graag te woord.

 

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606