073 - 204 58 39

Professionele aannemer in Tilburg?

Opbouw in Tilburg

Een ruime woning biedt veel voordelen. Het is niet alleen makkelijker om gasten te ontvangen, een grotere keuken, woonkamer of badkamer draagt ook bij aan uw eigen comfort. Er zijn tegenwoordig gelukkig veel manieren om uw huis te renoveren en vergroten. Voor mensen met een grote tuin, kan er een aanbouw of uitbouw worden geregeld. Dan wordt er op eigen grond een stuk bijgebouwd. In veel wijken is daar meestal echter geen ruimte voor. In dat geval kunt u een opbouw overwegen. Dat is een uitstekende optie, waarbij u zeer economisch met de beschikbare ruimte omspringt.

Opbouw plat dak en opbouw schuin dak

Natuurlijk biedt een plat dak meer mogelijkheden voor extra ruimte. U kunt bijvoorbeeld een hele nieuwe verdieping aan uw huis toevoegen. Ook een schuin dak is echter geen belemmering om extra ruimte te creëren. Het vergroten van een slaap- of badkamer is met een schuin dak erg handig en meestal maken aannemers gebruik van een tweezijdige nokverhoging. Hiermee wordt het dak aan beide kanten een stuk verhoogd. U kunt er overigens ook voor kiezen slechts één zijde te verhogen. Dit soort opties kunt u uitgebreid met de vakmannen van BMP Vastgoedonderhoud bespreken.

Opbouw realiseren in Tilburg

Het verbouwen van een huis is een grote beslissing, die niet zomaar gemaakt wordt. U moet goed nadenken over uw eigen wensen en in hoeverre die aansluiten op de mogelijkheden. Advies van een professionele aannemer kan u bovendien uitkomst bieden. In Tilburg en omstreken zijn wij al jaren werkzaam als betrouwbare vakman. Twijfelt u over het verbouwen van uw huis? Neem dan snel contact met ons op! BMP Vastgoedonderhoud staat u graag te woord.

 

 
 

Ons werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout.

Waarom Garant?

 • Brede technische kennis
 • Wij denken in oplossingen
 • Persoonlijke, resultaatgerichte aanpak

Maak een afspraak!

Onze aannemers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 073 - 204 58 39.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

 • Renovatie woning
 • Aanbouw/uitbouw
 • Verbouwen
 • Renovatie woonkamer
 • Renovatie keuken
 • Werkgebied

  Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout.

  Hoofdvestiging