0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Tilburg
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Tilburg?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Tilburg

Opbouw in Tilburg

Een ruime woning biedt veel voordelen. Het is niet alleen makkelijker om gasten te ontvangen, een grotere keuken, woonkamer of badkamer draagt ook bij aan uw eigen comfort. Er zijn tegenwoordig gelukkig veel manieren om uw huis te renoveren en vergroten. Voor mensen met een grote tuin, kan er een aanbouw of uitbouw worden geregeld. Dan wordt er op eigen grond een stuk bijgebouwd. In veel wijken is daar meestal echter geen ruimte voor. In dat geval kunt u een opbouw overwegen. Dat is een uitstekende optie, waarbij u zeer economisch met de beschikbare ruimte omspringt.

Opbouw plat dak en opbouw schuin dak

Natuurlijk biedt een plat dak meer mogelijkheden voor extra ruimte. U kunt bijvoorbeeld een hele nieuwe verdieping aan uw huis toevoegen. Ook een schuin dak is echter geen belemmering om extra ruimte te creëren. Het vergroten van een slaap- of badkamer is met een schuin dak erg handig en meestal maken aannemers gebruik van een tweezijdige nokverhoging. Hiermee wordt het dak aan beide kanten een stuk verhoogd. U kunt er overigens ook voor kiezen slechts één zijde te verhogen. Dit soort opties kunt u uitgebreid met de vakmannen van de door ons aangedragen professional bespreken.

Opbouw realiseren in Tilburg

Het verbouwen van een huis is een grote beslissing, die niet zomaar gemaakt wordt. U moet goed nadenken over uw eigen wensen en in hoeverre die aansluiten op de mogelijkheden. Advies van een professionele aannemer kan u bovendien uitkomst bieden. In Tilburg en omstreken zijn wij al jaren werkzaam als betrouwbare vakman. Twijfelt u over het verbouwen van uw huis? Neem dan snel contact met ons op! de door ons aangedragen professional staat u graag te woord.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Tilburg en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606