0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Tilburg
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Tilburg?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Tilburg

Nieuwbouw in Tilburg

Een huis is misschien wel het belangrijkste materiële bezit dat een mens kan hebben. Hier wonen we, rusten we uit, maken we plezier. Een huis moet daardoor zo goed mogelijk zijn toegespitst op de wensen van de eigenaar. Bij het kopen van een huis is dat niet altijd mogelijk, maar u kunt natuurlijk ook gewoon uw eigen huis laten bouwen!

Praktische informatie

Het bouwen van een huis lijkt misschien ontzettend moeilijk, maar dat hoeft het niet noodzakelijk te zijn. Het kan zelfs financieel voordeel opleveren, aangezien u voor een nieuwbouwwoning geen overdrachtsbelasting dient te betalen. Enkele andere voordelen zijn:

  • eerste jaren vrij van onderhoud;
  • waardevast;
  • perfect afgestemd op persoonlijke behoeften;
  • modern en duurzaam;

Hoe gaat het in zijn werk?

Een nieuwbouwproject verloopt meestal volgens een vaste procedure. Die hebben we hieronder voor u weergegeven:

  • algemene bouwplan doorspreken;
  • aanschaf kavel;
  • opstellen bouwtekening;
  • bouwtekening en plan indienen bij de gemeente i.v.m. vergunning;
  • aanvang bouw;
  • oplevering eindresultaat.

Aan deze stappen kunnen nog allerlei details worden toegevoegd. Het is dus belangrijk dat u gedurende het traject door een ervaren aannemer wordt begeleid. In de regio Tilburg staat de door ons aangedragen professional u dan ook graag ter zijde. Wij hebben ruime ervaring in de nieuwbouw en staan altijd open voor nieuwe projecten. We horen graag van u!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Tilburg en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Tilburg bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606